FB és a táncoslányok - fényképe

Sokszor van hogy ismerőseim posztjainak sokaságát olvasom, sorolják, hogy az életük fantasztikus, és szarul érzem magam! Eléggé irigylem is őket. Szerintem nem vagyok egyedül, sőt, sokan vagyunk így!

A napjaik minden pillanatáról posztolnak, fotókat csinálnak, aztán figyelik, hányan LIKE-olják. Belemennek egy dologba, amiből nehéz kimászni. Persze a szeretetre, elismerésre vágyakozás minden emberre jellemző. Ez a LIKE-vadászat :)

A dicsekvőknek mindene megvan, legalábbis nekem ez jön le: párkapcsolat, sok pénz, drága "tárgyak" - kocsi, óra, ruha, ékszer. Ők ezt minden nap közhírré teszik. Ez persze kisebbségi komplexus. A szegényből gazdaggá vált emberek beidegződése ez.

De meg kell említeni azokat akik nem mondanak igazat. Csúnya szóval:hazudnak. Átlagos facebookosként kezdik ők is, de a dicsekvők megtörik őket, nincs mit tenni, fel kell zárkózni. Ők igen,akkor én miért nem?!

De én nem tudom megkülönböztetni a dicsekvőket a hazudozótól, ezért csak irigykedek, esetleg posztolok egy fotót, mondjuk, hogy látszódjék a kocsim, vagy valami amire büszke vagyok. Ha nincs ilyen, majd kitalálok valamit haha :)

Minden jog fenntartva. © 2015. Creat it Luckynum13.