Táncoslány és a szerelem, párkapcsolat - fényképe

A "szeretet" közhelyesnek hangzik, pedig régen éppen azért választottuk a másikat, mert megszerettük. De aztán elfelejtjük, miért is alakult ki a szerelem. A szép külső, jó alak vagy aranyos mosoly nem elég a másik megtartásához. Mi az a valami a másikban, ami régen elvarázsolt minket? Néhány olyan tulajdonság, ami miatt úgy hittük, ő az igazi: vakmerőség, erő, tisztesség vagy az érzelmek megfogalmazásának módja, vagy a humor és a megbízhatóság.

Elengedhetetlen, hogy folyamatosan figyelmeztessük egymást a szeretet fontosságára - akár el is mondhatjuk a partnerünknek egy levélben, hogy miért szeretjük őt. Nem azért szeretjük, mert ő szeret minket. Ez így nem elég. Akkor jó, ha az a másik viszont szeretetétől nem függ. Ha akkor is mutatjuk, amikor a másik ezt néha morcosan fogadja. És olyankor tartós a kapcsolat, ha ismeritek a másikat, hisz minden bizonnyal sokat tanulsz a partnertől. Megtudod képességeit, ismered emberi gyengeségeit, hiányosságait.

A táncosmunka nem kedvez a kapcsolatoknak, nehéz megtalálni az igazit és még nehezebb megtartani. Sokszoros odafigyelést és türelmet igényel mindkét fél részéről, főleg a féltékenységet nehéz legyőzni. Mégsem lehetetlen és nagyon sok esetben siker koronázza a kitartást. A táncoslányok okosak és tudják ezt. Kívánok Nekik sok-sok szerencsét, építsétek tudatosan párkapcsolataitokat :)

Minden jog fenntartva. © 2015. Creat it Luckynum13.